DESPRE NOI

Echipa noastră este gata să definitiveze chiar și cele mai dificile proiecte.

Utilizăm echipamente și tehnologii de ultimă generație și ascultăm cu atenție cerințele speciale pe care le prezintă clienții.​

Dacă îți dorești prototipuri tridimensionale ieșite din comun și servicii profesionale de scanare 3d, imprimare 3d și proiectare 3d, echipa Full 3d devine soluția ideală. Suntem pasionați de ceea ce facem și dispunem de echipamente și tehnici de lucru de ultimă generație. Tocmai de aceea, imposibilul nu are definiție. Experiența acumulată de-a lungul timpului ne-a învățat că orice poate prinde contururi reale, chiar și cele mai abstracte idei. La noi te poți bucura de forma și finisaje inedite, dar și de obiecte perfect funcționale.

Fiecare client este unic pentru noi. Tocmai de aceea, adaptăm fiecare activitate în funcție de nevoile și cerințele speciale pe care le prezintă. Și pentru că faptele vorbesc mai mult decât o pot face cuvintele, ți-am pregătit mai jos portofoliul nostru. Poți explora, așadar, fiecare proiect de scanare 3d, imprimare 3d sau modelare 3d  pe care le-am realizat de-a lungul timpului.

Contactează-ne cu încredere și bucură-te de activități profesionale!

0 +
Ani experiență
0
Specialiști în echipă
0 +
Proiecte finalizate
0 +
Tehnologii folosite

SERVICII

La Full3D ne place să impresionăm prin adaptabilitate și soluții ingenioase.

Scan 3D

Unul dintre aspectele importante când vine vorba de procesul de imprimare 3d este activitatea de scan 3d. Prin intermediul său, obiectele pot fi scanate și transformate mai apoi în variante tridimensionale.

Echipamente și tehnologii moderne

Pentru a duce la bun sfârșit procedeul de scan 3d e nevoie de echipamente și tehnologii moderne, recunoscute pentru performanțele excelente. La Full 3d mizăm întotdeauna pe standarde înalte de profesionalism și calitate superioară.

Shining 3D

Einscan HX - poate fi utilizat în diverse domenii, fie că este vorba de medicină, inginerie, artă sau construcții. Prezintă dimensiuni compacte tocmai de aceea poate fi integrat atât în locuința personală, cât și la birou. Tehnologia pe baza căreia funcționează permite dispozitivului să realizeze procesul de scanare în cel mai scurt timp posibil. Pot fi reproduse cu succes diverse obiecte, indiferent de complexitatea design-ului sau specificațiile dimensiunilor.

LiDAR

Utilizăm scannere cu lidar, un senzor ingenios utilizat de mult timp în domeniu. Poate analiza fără probleme orice obiect, atât în interior, cât și în exterior. Datorită tehnologiei de ultimă generație pe care o integrează, senzorul Lidar este extrem de precis și poate fi utilizat pe timp de zi sau noapte.

Cum funcționează?

Dispozitivul colectează informații despre produs, de la cele de structură până la elemente estetice. Lumina scanerului acaparează în totalitate obiectul pentru a reda cu exactitate chiar și cele mai fine detalii. Mai apoi, echipa noastră poate modifica rezultatul final cu ajutorul tehnologiilor digitale. Vom definitiva, astfel, opțiuni personalizate, adaptate în funcție de cerințele și nevoilor clienților. Utilizăm programe tehnologice profesionale, de ultimă generație, care garantează succesul, indiferent de situație.

Aplicații multiple !

Digitalizare

Poți transforma în modele digitale obiecte de artă. De exemplu, un muzeu poate replica foarte ușor un obiect de artă folosind scanarea 3D și apoi imprimarea 3D.

Arhitectură

Vrei să conferi locuinței un suflu autentic, special, care să te reprezinte în totalitate. Personalizarea este elementul cheie când vine vorba de realizarea procesului de amenajare interioară.

einscan-hx-5

Inginerie inversă

 Îți oferim sfaturi despre realizarea conceptelor creative sau modificare obiectelor deja existente. Serviciile de scanare, printare sau proiectare 3d ne vor fi de folos la orice pas.

Control Dimensional 3D !

products-reportloop-image-main

Raport de Inspecție

Folosind tehnologia noastră avansată, efectuăm inspecții detaliate pentru a verifica geometria și dimensiunile produselor dvs. Acest lucru vă ajută să identificați și să rezolvați problemele potențiale înainte ca acestea să afecteze producția sau calitatea.

gom_reporting-professional-module

Verificări Periodice

Oferim servicii periodice de control dimensional pentru a vă asigura că echipamentele și produsele dumneavoastră continuă să îndeplinească standardele de calitate. Aceasta ajută la prevenirea defecțiunilor și reduce riscul de întreruperi neașteptate.

Overview-Modeler_0

Consultanță Profesională

Echipa noastră de experți este aici pentru a vă oferi consultanță specializată în domeniul controlului dimensional 3D. Vă ajutăm să dezvoltați strategii eficiente pentru îmbunătățirea proceselor de producție și asigurarea calității.

Rezultatele vor fi cu siguranță pe măsura așteptărilor. Apelează cu încredere la servicii de scan 3d!

Imprimare 3D

Activitățile de imprimare 3D sunt în continuă dezvoltare la Full3d. Suntem deschiși provocărilor și ne place să ieșim din tipare prin responsabilitate, profesionalism și calitate premium.

Specialiști mereu pregătiți

Analizăm constant piața pentru a ne îmbunătăți constant tehnicile de lucru. Cu ajutorul serviciilor noastre vei putea excela în diverse domenii: construcții, cercetare, medicină, modă, educație sau artă. Vei putea definitiva obiecte impresionante și prototipuri ingenioase, care să revoluționeze piața în care activezi.

Personalizare

La Full 3d totul este cu și despre clienți. Personalizarea este elementul cheie când vine vorba de realizarea unor produse excepționale. Piața este suprasaturată, indiferent de domeniul pe care l-ai ales. Tocmai de aceea, este indicat să te diferențiezi prin creativitate și originalitate

Rapiditate

Indiferent că este vorba de opțiuni individuale sau industriale, te vei putea bucura de rezultatele dorite în cel mai scurt timp. Caracteristicile aparatelor pe care le folosim în procesul de producție eficientizează semnificativ durata de realizare. Simplu și rapid, doar pentru tine!

Performanță

La noi ai opțiunea să creezi mecanisme inteligente sau adevărate tehnologii de ultimă generație. Echipamentele utilizate de noi îți permit să creezi lucruri nemaiîntâlnite până acum pe piață. Nu e vorba doar de obiecte care integrează elemente de design spectaculoase, ci și de standarde înalte de precizie și eficiență.

Estetică impecabilă

Servicile de imprimare 3d reprezintă un avantaj semnificativ în domeniile creative precum artă sau modă. Vei putea crea produse originale, care să te reprezinte în totalitate. Armonia vizuală este cea care primează, indiferent de situație. Fiecare element este creat cu iscusință pentru a crea efecte estetice nonconformiste. Rezultatul final va atrage cu siguranță toate privirile.

Raport calitate-preț excelent

Calitatea reprezintă, fără îndoială, una dintre cele mai inteligente investiții pe care le poți face. Este mult mai avantajos să apelezi la servicii profesionale decât să realizezi pe cont propriu obiectele tridimensionale. Echipa noastră este formată exclusiv din specialiști, care știu să gestioneze eficient orice proiect, indiferent de complexitatea pe care o prezintă. Îți punem la dispoziție, de asemenea, oferte diverse și prețuri adaptate în funcție de nevoile tale.

Rezultate pe măsură

La Full3d reușim să îndeplinim cu succes chiar și cele mai complexe preferințe. Experiența ne-a învățat că întotdeauna se poate mai mult. Tocmai de aceea, nu am încetat să ne depășim limitele, prin urmare, indiferent că este vorba de imprimare 3d, scanare 3d sau proiectare 3d, rezultatul final va fi același: spectaculos.

Cum se realizează serviciul de imprimare 3D?

Suntem mereu atenți la cerințele și nevoile pe care le prezintă clienții. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție echipamente de ultimă generație, care impresionează prin specificațiile tehnice excelente. Cu ajutorul lor, poți definitiva pe cont propriu obiecte tridimensionale unice atât din punct de vedere estetic, dar și funcțional. Ai la dispoziție, de asemenea, variante diverse, dedicate atât începătorilor, cât și celor cu experiență în domeniu. Indiferent de alegere, vei avea parte de o gamă diversificată de beneficii, tocmai datorită caracteristicilor ingenioase pe care le prezintă dispozitivele.

Beneficiile imprimării 3D :

Timp de producție redus

Putem definitiva produsele dorite într-un timp relativ scurt. Cunoștințele practice dobândite de-a lungul timpului și dispozitivele moderne ne-au ajutat să eficientizăm procesul de execuție. Tocmai de aceea, vei avea parte de rezultatele dorite, indiferent de complexitatea implicată

Grad ridicat de personalizare

Personalizăm obiectele tridimensionale în funcție de preferințele clienților. Oferim consultanță specializată și modificăm caracteristicile rezultatului final ori de câte ori este nevoie. Funcțiile digitale pe care le folosim ne ajută să transformăm imposibilul în realitate.

Untitled design(6)

Caracteristici premium

Produsele realizate dau dovadă de standarde înalte de rezistență, siguranță și funcționalitate. Gama de materiale pe care le utilizăm impresionează prin precizie și eficiență. Tocmai de aceea, variantele tridimensionale își vor păstra cu succes caracteristicile chiar și după trecerea unei perioade lungi de timp.

Rezultatele vor fi cu siguranță pe măsura așteptărilor. Apelează cu încredere la servicii de imprimare 3d!

Proiectare 3D

Realizăm cu ușurință modele 3d impecabile și atente la detalii. Indiferent că este vorba de concept sau etape execuționale, totul va ieși conform așteptărilor.

Siguranță și funcționalitate

La fel de importantă în procesul de imprimare 3D este etapa de proiectare 3D. Cu ajutorul său, orice idee creativă sau concept tehnic poate prinde contururi reale. Datorită algoritmilor inteligenți pe care îi integrează, obiectele pot fi modificate digital în funcție de preferințe.

Cum se realizează serviciul de proiectare 3D?

Echipa noastră de specialiști îți va oferi suport tehnic și sfaturi prețioase care te vor ajuta să definitivezi variante personalizate. Modelul dorit poate fi realizat de la 0 sau poate fi analizat cu ajutorul unui scanner profesional. Indiferent de alegere, echipa noastră este pregătită pentru a duce la bun sfârșit fiecare activitate. Există trei tipuri de modelare tridimensională pe care le utilizăm: poligonală, curbată și digitală. Imediat după ce produsul este definitivat în linii digitale, se va trece imediat la etape de printare propriu-zisă. Rezultatul final va reflecta în totalitate caracteristicile trasate cu ajutorul sistemelor de operare ingenioase. Utilizăm, de asemenea, o gamă diversificată de imprimante de calitate superioară. Printre opțiunile revoluționare pe care le utilizăm se numără: Raise, Modix, Voron, Ultimaker, Elegoo sau Prusa.

.

Avantajele serviciului de proiectare 3D :

Experiență vastă în domeniu

De-a lungul timpului am reușit să îmbunătățim modalitățile de lucru. De asemenea, suntem la curent cu noile tendințe în materie de proiectare digitală.

Atenție la detalii

Cu ajutorul nostru vei obține modele 3D de o precizie ridicată.Când vine vorba de realizarea activităților de proiectare 3d, imaginația nu are limite. Echipa noastră este gata să definitiveze chiar și cele mai dificile proiecte. Utilizăm echipamente și tehnologii de ultimă generație și ascultăm cu atenție cerințele speciale pe care le prezintă clienții

Responsabilitate

Realizăm fiecare etapă cu profesionalism, seriozitate și simț de răspundere.Ne place să ieșim din tipare și să ne diferențiem de celelalte variante de pe piață. Tocmai de aceea, integrăm opțiuni de ultimă generație, recunoscute pentru specificațiile tehnice excelente pe care le prezintă.

Rezultatele vor fi cu siguranță pe măsura așteptărilor. Apelează cu încredere la servicii de proiectare 3d!

Cum realizăm serviciile?

Organizarea riguroasă este punctul cheie pe care îl urmăm pentru realizarea serviciilor de imprimare 3D, scanare 3D sau proiectare 3D.

1.

Discuția inițială

Discutăm împreună pentru a stabili care sunt nevoile tale în materie de imprimare 3D, scan 3D sau proiectare 3D. Ascultăm cu atenție specificațiile menționate de client pentru a ajunge la rezultatul indicat. În cazul în care este necesar, adăugăm modificări sau alte detalii care să ofere un plus de siguranță și creativitate.

2.

Concept

Echipa noastră este formată din persoane orientate exclusiv către succes. Fiecare deține certificări care să ateste specializarea în domeniu, dar și numeroase experiențe practice.De aceea putem să producem un concept al ideei tale într-un timp cât mai rapid.

3.

Produs

Realizăm activitățile propriu-zise de crearea a produsului. Scanăm, printăm și proiectăm cu iscusință și pasiune pentru lucrurile bine făcute. Tehnologiile utilizate ne ajută să eficientizăm timpul de prelucrare. În plus, sunt opțiuni care ne asigură un mediu de lucru plăcut și sigur.

4.

Testare

Specialiștii noștri iau în calcul fiecare risc care poate apărea pe parcurs. Tocmai de aceea, procesul de realizare este lipsit de ineficiențe.

5.

Livrarea produsului

La final, prezentăm varianta finală clientului și solicităm feedback din partea sa. Părerea clienților noștri este foarte importantă pentru noi. Întotdeauna este loc de mai bine, tocmai de aceea luăm în calcul fiecare argument primit. Când îți dorești ceva cu adevărat, orice devine posibil.

6.

Suport

Pe tot parcursul colaborării comunicăm constant cu cei care au apelat la serviciile noastre. Ceea ce ne ajută să excelăm de fiecare dată este faptul că urmăm un set de valori și principii sănătoase și anume:

-          Calitate

-          Siguranță

-          Profesionalism

-          Precizie

-          Responsabilitate

PORTOFOLIU

Descoperă portofoliul nostru!

PARTENERI

CONTACT

Contact Form Demo

Atelier

str.Lacramioarelor nr.4 comuna Bradu, județul Argeș

Birou

bld.Republicii nr.148, mun.Pitești, județul Argeș